Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Την Κύπρο επισκέφθηκε ο Άγγελος Παπαγγελόπουλος

Την Κύπρο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αγγελος Παπαγγελόπουλος με αφορμή την 23η Παγκύπρια εκδήλωση «Αθλούμαι ενάντια στις εξαρτήσεις». Στις εκδηλώσεις συμμετείχε ο σύλλογος γυναικών Διμηνιού «Νεφέλη» με το Χορευτικό του τμήμα το οποίο άφησε άριστες εντυπώσεις και εκπροσώπησε επάξια την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Κορινθία.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Λουρουτζιάτη Ανδρέα και τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστοδούλου Πέτρο. Εγινε επίσκεψη στο μουσείο του Δήμου Αθηένου του δήμου ο οποίος κατοικήθηκε από Σικυώνιους και αντάλλαξε σκέψεις και δώρα με τον Δήμαρχο κ. Παπαπέτρου Δημήτρη. Σε άλλες εκδηλώσεις που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον ευπατρίδη του πολιτισμού και συλλέκτη έργων Τέχνης κ. Πιερίδη Δημήτριο και με τον κ. Μιχαηλίδη Αντώνη, πρώην Υπουργό και νυν πρόεδρο του Κυπριακού συνδέσμου Αυτοκινήτου.
Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η συνάντηση με την αδελφή του εθνικού ήρωα Ευαγόρα Παλλικαρίδη στην Λευκωσία, αφού πρό 10ετίας το 2ο δημοτικό Σχολείο Κιάτου είχε πάρει το όνομα του απαγχονισμένου από τους Αγγλους ήρωα.
Η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι παρούσα σε κάθε εκδήλωση σε κάθε χώρο που προωθεί την φιλία και την συνεργασία των λαών, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους αδελφούς Κυπρίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.