Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων

«Την αγκαλιά του και τις πόρτες του άνοιξε ο νεοσυσταθείς «Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ)».
Η ανάγκη για τη προσφορά στα παιδιά και τους νέους του Κιάτου και της ευρύτερης περιοχής μιας απολαυστικής , ουσιαστικής, αποτελεσματικής και υψηλού επιπέδου άθλησης και ενασχόλησης με το υγρό στοιχείο, οδήγησε μετά από πολύμηνες προσπάθειες τα ιδρυτικά μέλη του ομίλου να είναι στην ευχάριστη θέση να υποδέχονται πλέον τα παιδιά και τους νέους που αγαπούν τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα στις εγκαταστάσεις τους.
Ήδη ο ΙΣΤΟΣ είναι εξοπλισμένος με τα κατάλληλα υλικά υποδομής, αφού διαθέτει ικανό αριθμό από άρτια εξοπλισμένα σκάφη (optimist και laser), για τις ανάγκες των νεαρών ιστιοπλόων, καθώς και όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια τους (φουσκωτό σκάφος, σωσίβια κλπ).
Το σημαντικότερο όμως εφόδιό του είναι, η εμπειρία, οι γνώσεις και πάνω από όλα η αγάπη για τα παιδιά, που διακατέχει όλους όσοι ασχολούνται με τον ΙΣΤΟΣ και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Γιώργο Γιαβούρογλου, έναν εκ των κορυφαίων σήμερα προπονητών στην Ελλάδα.
Ελάτε να γνωριστούμε και να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να απολαύσουν τις χαρές της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας. Ελάτε να μάθετε όλα όσα θα θέλατε για το συναρπαστικό αυτό άθλημα.
Οι Ζαννής Ζαμάνος (Πρόεδρος), 
Χρήστος Πανταζής (Αντιπρόεδρος),
 Δημήτρης Χαρτσιάς (Γραμματέας), 
Μαρία Αδάμ (Ειδικός Γραμματέας), 
Γεωργία Μουστάκα (Ταμίας),
 Σοφία Δροσοπούλου ( Έφορος Αθλητισμού), 
Σάκης Καραπιπέρης (Έφορος Υλικού), 
που αποτελούν το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων 
καθώς και ο προπονητής του ομίλου Γιώργος Γιαβούρογλου σας περιμένουν.
Θα μας βρείτε στις εγκαταστάσεις μας στην οδό Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους γωνία στο 2ο λιμανάκι, τηλ. 2742 77 2006, e-mail : istosikyon@gmail.com
Οι εγκαταστάσεις του νέου ιστιοπλοϊκού συλλόγου Σικυωνίων

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου

Αρ.Πρωτ : 1783
ΚΙΑΤΟ , 09/07/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου ενημέρωσε τα Μέλη του σχετικά με τις θερινές εκπτώσεις 2014. Το κείμενο έχει ως εξής.
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο 30 Αυγούστου.
Σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι συνάδελφοι πρέπει να προσέξουν τα εξής:
1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.
2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.
3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.
Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.
Παράλληλα, σας υπενθυμίζουμε ότι με το άρθρο 19 ν. 3769/2009 καταργήθηκε η απαγόρευση των προσφορών στο χρονικό διάστημα των 30 ημερών προ των εκπτώσεων και η κατάργηση αυτή διατηρήθηκε και στο νέο πλαίσιο του ν. 4177/2013. Κατά συνέπεια, στο διάστημα που μεσολαβεί, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενεργούν προσφορές, που στο μυαλό του καταναλωτή λειτουργούν εισαγωγικά ως «προπομπός» της κύριας περιόδου των τακτικών εκπτώσεων. Επισημαίνεται ωστόσο ότι για τις προσφορές επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνον η αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής και όχι η χρησιμοποίηση ποσοστού (άρθρο 15 παρ. 3 ν. 4177/2013).
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρου 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014.

"ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2014" 25 με 27 Ιουλίου η 10η Rock Συνάντηση Κιάτου

25 με 27 Ιουλίου η 10η Rock Συνάντηση Κιάτου


Synantisi
 
"ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2014"
10η ROCK SINANTISI KIATOY
Για πρώτη φορά, 2 δήμοι της Κορινθίας συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν την 10η Rock Sinantisi.
Ο δήμος Σικυωνίων μαζί με το δήμο Βέλου-Βόχας, σας προσκαλούν (με ελεύθερη είσοδο) στις 25-26-27 Ιουλίου στο άλσος του Προφήτη Ηλία (Βέλο), συνδετικός κρίκος μεταξύ Αρχαίας Σικυώνας και Αρχαίας Κορίνθου. Μόλις ένα χιλιόμετρο από τα Rest και 4 με 5 χλμ. από τις οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες Κιάτου-Νεράντζας-Βραχατίου. Μια καλή ευκαιρία για καλοκαιρινή απόδραση απολαμβάνοντας όλη μέρα τη θάλασσα όπως και όμoρφα ταβερνάκια, beach bars, καφέ κ.α.
Για 3 βράδια σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί για πρώτη φορά τον νέο χώρο που μας φιλοξενεί και φυσικά τα 8 συγκροτήματα από την Κορινθία και τους 3 επίτιμους καλεσμένους μας, Imam Baildi, Daddy's Work Blues Band και Mr Highway Band.
Η RSK συμπληρώνει αισίως 10 χρόνια και την τίμησαν με την εμφάνισή τους 61 Κορινθιακά συγκροτήματα και 24 σπουδαία ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, τους ευχαριστούμε, όπως και όλους εσάς, που δίνετε παλμό και χρώμα στο φεστιβάλ. Η RSK στηρίζεται και στηρίζει την ντόπια δημιουργία.
Μεγάλη συμβολή έχουν και οι Ομάδες Ενεργοποίησης Συλλογικότητας Βέλου, η Ομάδα Υποστήριξης + Digital RSK, Νέο Βέλο, όπως και οι χορηγοί που βοήθησαν να λυθούν αρκετά προβληματάκια.
Παρασκευή 25/7 
Sabah (ρεμπέτικο 1920, '30) Κιάτο
By Da Way (alternative rock) Κόρινθος 
Έλευση (hip hop) 
Γκασταρμπάϊτερ (ελλ.rock, reggae, funk) Κόρινθος
DJ SET αφιέρωμα ελληνικό rock με Foniko Agroti 

Σάββατο 26/7
Daddy's Work Blues Band (ηλ.blues) Αθήνα
Mr Highway Band (country, rock, blues) Αθήνα
Yesterdaze (blues) Λουτράκι
Aqua 
Felix (rock, reggae, funk) Λουτράκι-Βέλο
Andreas Psihalis (ελλ.rock) Λουτράκι
ΣΤΟ ΧΩΡΟ θα βρείτε φαγητό, ποτό, μπύρα, αναψυκτικά, καφέ.
Ελεύθερο cambing με σεβασμό στο περιβάλλον. 
Είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης 8:30 μ.μ., Άλσος Προφήτη Ηλία - Βέλο Κορινθίας.
info : www.facebook.com/rocksinantisikiatou
avesalom_fz@yahoo.gr
Επιμέλεια 
Κώστας Δ. Καραμπέτσος ~ Σίσσυ Μελή.
Συντονισμός Βέλου-Βόχας
Κατερίνα Μπεχράκη, Ανδρέας Καλογερόπουλος, Θεόδωρος Ράπτης, Γιώργος Μακρής, Βασίλης Πανόπουλος (UG).
Συνδιοργάνωση δήμου Σικυωνίων με δήμο Βέλου-Βόχας.
"ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2014".
07/07/2014
Δελτίο τύπου